Tarief en vergoeding

Een sessie duurt meestal tussen de 60 en 90 minuten en kost € 125,- per keer.  Wanneer je aanvullend verzekerd bent, vergoedt je zorgverzekeraar hiervan meestal een deel vanuit de aanvullende verzekering. Wat fijn is, is dat dit niet ten koste gaat van je eigen risico.

De eerste afspraak bestaat uit een uitgebreide intake van ruim 1,5 uur. Hierbij kan ik ook een korte hypnotische oefening of suggestibiliteits-testjes doen. Heel leuk om dat bij je kennismaking al te mogen ervaren! Ik geef je de tijd om vertrouwd te raken met mij en we nemen dan uitgebreid de tijd om helder te krijgen waar je mee aan de slag wilt gaan.
Hiervoor geldt overigens hetzelfde tarief als de overige sessies.

Vergoeding

Op deze pagina van Zorgwijzer vind je per verzekeraar wat er vergoed wordt vanuit de aanvullende verzekering (scroll op de Zorgwijzerpagina helemaal naar beneden).
Deze vergoeding gaat niet ten koste van je eigen risico.
Controleer de vergoeding altijd ook zelf rechtstreeks bij je verzekeraar, want Meijer Coaching & Hypnotherapie is niet verantwoordelijk voor de juiste informatie op de Zorgwijzer site.

Resultaat

De effectiviteit van de sessies en jouw tevredenheid daarover staan voorop.
Bij de eerste afspraak bespreken we wat jouw doel is en welke verwachtingen je hebt, zodat gedurende de samenwerking regelmatig kan worden afgestemd of hieraan wordt voldaan.
Mocht je op enig moment toch niet geheel tevreden zijn, dan is dat altijd bespreekbaar en kijken we samen hoe het opgelost kan worden.

Ik ben aangesloten bij verschillende instanties die jouw belangen behartigen, mochten we er gezamelijk toch niet uit komen. Meer informatie daarover vind je hier.

Afspraak verzetten of afzeggen

Je kunt je afspraak kosteloos afzeggen of wijzigen tot 24 uur vóór het afgesproken tijdstip.
Wanneer je binnen 24 uur voor de afspraak moet afzeggen of je vergeet helemaal af te zeggen dan wordt de sessie gewoon in rekening gebracht.

De volledige algemene voorwaarden kun je hier downloaden.