stoppen met roken

Dit is het moment!

Je weet best dat je gedrag niet gezond is. Niet voor je lichaam. Niet voor je geest. Diep van binnen zou je er ook liever vanaf zijn. Maar toch doe je het, iedere keer opnieuw. Zodat je even jezelf een stuk beter voelt. Je voelt je totaal afhankelijk en in de ban van je verslaving. Alsof je zelf geen enkele keuze meer hebt.

 

Herken je dit?

 • Dat steeds weer die rotsigaret tussen je vingers hebt zonder er bij na te denken?
 • Dat je steeds weer probeert te stoppen, maar ook steeds weer begint?
 • Dat je het vertrouwen kwijt bent dat het je ooit nog zal lukken?
 • Dat je telkens denkt, “Nu stop ik echt!” maar het gewoon niet lukt en je jezelf keer op keer een loser vindt?
 • Dat je je schaamt vanwege het slechte voorbeeld dat je geeft aan je kinderen?
 • Dat je eigenlijk liever niet weet dat roken de NR. 1 doodsoorzaak bij mannen is, en een goede nr. 2 bij vrouwen…
 • Dat je wel weet dat de helft van de rokers sterft aan de gevolgen daarvan, maar dat je dat voor het gemak maar niet wilt weten….
 • Dat je merkt hoe anderen walgen van je adem?
 • Dat je schrikt als je in de spiegel kijkt en naar je grauwe en uitgedroogde gezicht kijkt?
 • Dat je kleren altijd naar rook stinken?
 • Dat je tanden geel zijn in plaats van wit?
 • Dat je je eigenlijk wel zorgen maakt over dat hoestje dat maar niet weg wil? Maar “hé dat heeft toch niks met mijn roken te maken?”
 • Dat je na één trap al staat te hijgen alsof je een marathon hebt gelopen?
 • Dat je witte slaap t-shirts onder je oksels vieze, gele, harde plekken hebben van de nicotine die ’s nachts door je lichaam afgescheiden wordt?
 • Dat je jaarlijks eigenlijk al snel € 1000,- tot € 2500,- wegrookt…..dus…. je boort jezelf elk jaar een complete vakantie door je zwarte longen!?
 • Dat je nu echt helemaal klaar bent met dat roken!

 

Waarom is hypnose zo effectief?

Rokers denken dat het een verslaving is. Maar dat is maar voor een heel klein deel zo!
Want ga maar na: wanneer rook jij niet? Precies, ‘s-nachts als je ligt te slapen.
Als je te maken hebt met een echte verslaving, zoals heroïne, dan heb je ‘s-nachts ook een shot nodig. Rokers niet, die slapen gewoon door… Het grootste deel van roken is aangeleerd gedrag. Gedrag dat door de herhaling is geautomatiseerd.
Waarschijnlijk is dat nieuw voor je. Ik vertel je daar alles over tijdens de sessie. En zoals je wellicht al elders op deze site hebt gelezen, kan je door hypnose gedrag op een gemakkelijke manier veranderen. Op die manier kan jij ook op een eenvoudige manier een niet-roker worden. Hoe dat werkt? Dat leg ik je allemaal uit tijdens de sessie!

 

Stoppen op de traditionele manier: 6% kans op slagen…. : -(

Veel rokers proberen juist nu te stoppen met roken. Proberen inderdaad. Want na een maand is 90% alweer terug gevallen in hun oude gedrag. En na een half jaar is slechts 3% in staat om dat goede voornemen door te zetten.
Dat zijn nog eens andere cijfers dan de inmiddels bijna 86% succeskans na een hypnotherapie sessie. Ga jij het dit jaar ook weer proberen?
Of ga je het in 2020 ook echt doen. Op de makkelijkste manier die er is: met hypnose.

Het CBS heeft aangegeven dat in 2017 maar liefst 41% van de rokers geprobeerd heeft om te stoppen met roken. Dat zijn dan 1,7 miljoen mensen in Nederland geweest. Nederland heeft ongeveer 17 miljoen inwoners en ongeveer 25% daarvan rookt. Onderzoeken wijzen uit dat uiteindelijk tussen de 3% en 6% van de rokers wel weet te stoppen met roken. Laten we eens optimistisch blijven. Als 6% wel slaagt in hun poging om te stoppen, dan zijn dat in een jaar slechts 102.000 rokers geweest. De overige 1,7 miljoen mensen rookt dus nog steeds stug door. Ben jij één van die 102.000 mensen die is gestopt met roken: van harte gefeliciteerd en petje af!
Je bent namelijk een uitzondering…..

 

Stop met falen!

Het nadeel van een mislukte poging is dat je als roker dan het gevoel hebt dat je hebt gefaald. Je krijgt steeds meer de bevestiging dat het onmogelijk is om te stoppen met roken.
Je denkt dan: “zie je wel, ik ben ook zó verslaafd”. En daarmee zakt de moed je in de schoenen en kan je niet anders dan doorroken. Als iemand in je omgeving begint over stoppen met roken, dan wil je daar niets van weten: “Dat heb ik al geprobeerd. Het lukt me toch niet.”

En dat laatste is dus niet waar. Want bijna alle cliënten die door hypnotherapie stoppen, zijn ook al meerdere keren gestopt met roken of hebben daar pogingen toe gedaan die uiteindelijk allemaal zijn mislukt. Ze hebben vaak alles al geprobeerd. Dan is het wel heel vreemd dat juist van die “moeilijke” groep rokers, die het al helemaal hebben opgegeven dat ze ooit nog eens van de sigaret afkomen, 86% in één sessie alsnog van het roken af komt. Zonder twijfel en zonder aarzeling.

86% slaagt in één hypnosesessie

86% slagingskans. Dat is nog eens andere koek, als je het vergelijkt met de maximaal 6% kans bij een poging op eigen kracht. Dan is Nederland in een paar jaar tijd definitief van al zijn rokers af. Heeft het CBS weer één statistiek minder om bij te houden. Zou dat nu niet geweldig zijn?

Wil jij nu ook eindelijk wél stoppen met roken en ben je dat ‘proberen’ meer dan zat? Heb jij als goed voornemen stoppen-met-roken en gun je jezelf de gemakkelijkste weg daartoe? Zonder gedachten en zonder hunkering? In één keer een niet-roker zijn? Neem dan contact met me op en we maken direct een afspraak. Binnen een paar dagen kun jij dan ook heerlijk opgelucht constateren dat ook jij een niet-roker bent geworden. Zonder twijfel en zonder aarzeling.

wat levert het je op?

heb je je al eens afgevraagd wat er allemaal verandert als je nu stopt?
Stel je eens voor….

 • Je voelt je weer gezond en fit!
 • Denk eens aan al dat geld dat je over houdt. Al snel € 1000,- tot € 2500,-
 • Je huid straalt weer en je nagels zijn weer blank en glad!
 • Je conditie en uithoudingsvermogen zijn fors toegenomen
 • Dat rottige hoestje is ook weg
 • Je hebt meer lucht
 • Je tanden zijn witter en je adem…. die is weer fris….
 • Niet meer wakker worden met die gore droge smaak, en je wordt veel energieker wakker
 • Na vijf jaar heb je 50% minder kans op hart- en vaatziekten. Na 10 jaar is je hart weer zo gezond als iemand die nooit gerookt heeft. Daarnaast krijgt natuurlijk je gehele lichaam veel meer zuurstof, worden je bloedvaten weer wijder waardoor je hart minder hard hoeft te werken.

 

De sessie, wat gaan we doen?

Stoppen met roken doe je in een sessie.
Voorafgaand aan de sessie stuur ik je een intake-formulier.
Die vul je in en stuur je terug voorafgaand aan de hypnose-sessie.
Daarnaast ontvang je in de week voor de sessie een aantal e-mails zodat je optimaal voorbereid bent!

Die sessie zelf duurt ongeveer 2-2,5 uur.
Tijdens deze sessie nemen we eerst je intake-formulier door, zodat ik de sessie precies af kan stemmen op wat jij nodig hebt.
Verder geef ik je veel informatie. Wat er gebeurt tijdens het roken met je lijf en je brein bijvoorbeeld. Welke stoffen er in een sigaret zitten en wat de invloed daarvan is op je lichaam. Welke fases je doorloopt na de sessie en hoe je die gemakkelijk het hoofd kunt bieden; hoe je ervoor zorgt dat je ook de ‘moeilijke momenten’ goed kunt doorstaan. En ook hoe je ervoor zorgt dat je bv niet gaat snaaien?
(want wist je dat er -naast al die giftige stoffen en zware metalen- aan sigaretten ook suiker wordt toegevoegd om ervoor te zorgen dat je nóg meer verslaafd wordt)
Daarna volgt de hypnose-sessie.

In de periode na de sessie stuur ik je nog regelmatig een e-mail. In de eerste dagen elke dag. Daarna met steeds langere tussenpozen.
Maar waarschijnlijk ga je helemaal geen gebruik maken van deze e-mails, want dan ben je al een niet-roker!

en wat kost dat dan?

…..nou…. eigenlijk kan je beter vragen: ‘wat levert het me op?’
want reken maar uit: als je een gemiddelde roker bent, dan rook je ongeveer een pakje per dag. Een pakje kost tegenwoordig zo’n €7,-. per 1 april gaat die prijs zelfs naar ruim 8 euro!!
Dat betekent dat je dan voor minstens € 3.100,- per jaar door je longen blaast!!!
Een Stoppen Met Roken sessie van 2,5 uur kost €399,-, dat betekent dat je die sessie binnen de kortste keren terug verdiend hebt. Daarna verdien je er dus gewoon aan.

Het is dus niet alleen gezond voor jou, maar ook nog eens gezond voor je portemonnee!!

Meer info? klik hier

 

Lees hier meer over het onderzoek van het CBS.