Stop jij ook?

Ik ken het. Je bent er nú helemaal klaar mee….

  • Al vaker tevergeefs geprobeerd om te stoppen?
  • Mislukt het bij jou ook elke keer?
  • Zie jij ook op tegen de volgende poging?
  • Ben jij ook helemaal klaar met die rot-sigaret?

Hypnotherapie is een heel krachtige tool om je te helpen op eigen kracht te stoppen met roken.

Roken. Meer dan een halve eeuw aan onderzoek heeft onomstotelijk vastgesteld dat het één van de meest schadelijke gewoontes is die je kan hebben. Toch blijven er talloze rokers. Twijfelen deze miljoenen rokers aan de mogelijke schade of is er iets anders aan de hand? Stoppen met roken blijkt zo makkelijk niet, zoals ook blijkt uit de miljardenindustrie die er rond het stoppen ontstaan is. Nicotinepleisters, e-sigaretten, medicatie en zelfs operaties beloven je te helpen met een gewoonte waar je zelf niet meer op kunt houden. Er is echter een reden dat het stoppen met roken je niet lukt. Roken is in de meeste gevallen een oncontroleerbare drang, die puur op wilskracht hoogstens kortstondig te weerstaan is.

Stoppen met roken is met hypnose of hypnotherapie echter niet alleen mogelijk, het is zelfs gemakkelijk. Na een enkele sessie ben je de behoefte om te roken al kwijt. Het slagingspercentage is maar liefst 86,5 %!
Wil je voorgoed van deze schadelijke gewoonte verlost zijn? Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met me op via telefoon of email