Intakeformulier Hechtingstherapie

Welkom!

Je bezoekt deze pagina omdat je kind met een specifiek probleem rondloopt.
Vaak kan hypnotherapie een fijne manier zijn voor een kind om van een probleem of gedrag af te komen. Maar voordat het zo ver is, zou ik graag wat meer informatie van je willen hebben. Je kan dit formulier -waar mogelijk- samen met je kind invullen

Gedrag en emotie
Hypnotherapie kan een oplossing bieden bij emotionele klachten of (milde) klachten bij eetproblemen of tics, dwanghandelingen of -gedachten, specifieke angsten, emotie-regulatieproblemen en slaapstoornissen.

waarom hechtingstherapie?
Voor het behandelen van fysieke of gedragsproblemen bij (jonge) kinderen werk ik vaak ook met de hechtingstherapie die is ontwikkeld door Dr. Anthony Madrid.
Het voordeel hiervan is dat deze zich richten op de moeder waardoor het kind niet belast wordt.
Dit is met name van belang wanneer nog erg jonge kinderen lijden onder fysieke problemen of gedragsproblemen, terwijl ze nog te jong zijn om zelf hypnose sessies te ondergaan.
De meest opmerkelijke resultaten worden behaald wanneer het kind zich nog in de gevoelige leeftijd bevindt, tot ongeveer acht jaar. Echter ook bij oudere kinderen, zelfs tot in de volwassen leeftijd, zijn opmerkelijke verschillen gerapporteerd na de sessies.

In onderstaande lijst wil ik je vragen om per periode aan te geven of er zich in die periode iets bijzonders heeft voorgedaan. Denk aan zaken als het verlies of ziekte van een dierbare, ziekte of een stressvolle periode voor jezelf, een verhuizing, een scheiding, veranderingen op werk- op privé gebied; was er iets aan de hand met je partner, tussen jou en je partner of misschien was er iets met (of tussen jou en) een vriend of vriendin, familielid. Misschien was er sprake van een miskraam, een verslaving, verdriet, stress, somberheid.... wat dan ook... vermeld het! Geef aan hoe lang geleden het was en wat er aan de hand was. Vermeld om wie of wat het ging en wat er aan de hand was. En ook wat je emoties daarbij waren. Voelde je je boos, verdrietig, eenzaam, onbegrepen, machteloos, schuldig, depressief, angstig.... wat dan ook, ben zo open mogelijk