Intakeformulier Hypnose 4 Kids

Welkom!

Je bezoekt deze pagina omdat je kind met een specifiek probleem rondloopt.
Vaak kan hypnotherapie een fijne manier zijn voor een kind om van een probleem of gedrag af te komen. Maar voordat het zo ver is, zou ik graag wat meer informatie van je willen hebben. Je kan dit formulier -waar mogelijk- samen met je kind invullen

Gedrag en emotie
Hypnotherapie kan een oplossing bieden bij emotionele klachten of (milde) klachten bij eetproblemen of tics, dwanghandelingen of -gedachten, specifieke angsten, emotie-regulatieproblemen en slaapstoornissen.

Medische behandeling in combinatie met hypnotherapie
Wanneer je kind regelmatig of voortdurend lichamelijke klachten heeft is het raadzaam eerst een arts te bezoeken (jeugdarts, huisarts, kinderarts). De arts onderzoekt of er een oorzaak is die medisch behandeld kan worden. Wanneer dat niet het geval is, is hypnotherapie wellicht een goede optie.

Ook bij kinderen die wél een medische diagnose en behandeling krijgen, kan hypnotherapie als aanvullende behandeling zinvol en prettig zijn. Bijvoorbeeld bij de ziekte van Crohn, bij reuma, bij neurologische aandoeningen, diabetes, huidziekten, longaandoeningen of bij terminaal zieke kinderen. Door middel van hypnotherapie komt er meer ontspanning in hoofd en lijf, mede omdat de mind-set in positieve zin verandert. Dit voorkomt vaak ontstekingsprocessen en de pijn wordt anders beleefd. De behandelende kinderartsen of revalidatieartsen zijn positief over deze aanvullend hulp.

Ik zou je willen vragen om samen met je kind het intake formulier zo goed mogelijk in te vullen en naar me toe te sturen door op de verzend-knop te drukken. Na het doornemen van het intake formulier beoordeel ik in overleg met u of ik uw zoon of dochter hulp kan bieden.