Afvallen met de hypnotische maagband

Herken je dit?

  • Heb je al vaker tevergeefs geprobeerd om af te vallen?
  • Mislukt het bij jou ook elke keer?
  • Zie jij ook op tegen de volgende poging?
  • Ben jij helemaal klaar met die weegschaal van je?
Je hebt alles al geprobeerd 

Het VastendieetCambridge-dieetKoolhydraat arm eten, dokter Frank dieet, Sonja Bakkeren, intermittend fasten, het Oerdieet. En misschien zelfs het Keto dieet, AtkinsWeight Watchers of Paleo. Je weet er alles van. Als er een nieuw dieet uitkomt, ben je zowat de eerste die het probeert. Maar wat je ook doet afvallen lukt niet of nauwelijks.

Ja je kent dat inmiddels wel. Je eet te veel of verkeerd. Je wordt zó moe van al dat snacken en snoepen! En weet je? Het is vaak aangeleerd onbewust gedrag.
En als die zak of reep open is… dan moet hij op. Toch?
En dan vraag jij je wéér af waar die gebleven is. Vaak ongemerkt heb je hem naar binnen gewerkt. En daar zit dan weer met dat rotgevoel!!

Belemmerende overtuigingen 

Vaak houdt een bepaalde overtuiging of angst verband met dit overgewicht. Je voelt je niet goed genoeg, je bent het niet waard of je denkt ‘ik kan het toch niet’. Of je hebt van vroeger uit ‘geleerd’ dat je iets lekkers nodig hebt als je getroost wilde worden, dat je bord leeg moet of dat het eten ‘gezellig’ is en als je even ruzie had met een vriendin stond je moeder klaar met thee en wat lekkers…

Inmiddels is bewezen dat 98% van wat we doen, is onbewust gedrag is. Ook wat en hoe je eet. Het is in je systeem geplant door gewoontes en overtuigingen. En precies dat maakt het zo moeilijk om daar wat aan te veranderen. Want als je het met je bewuste gedachten had kunnen veranderen, had je het allang gedaan!
Dat brengt je in een voortdurend gevecht met jezelf en maakt het moeilijk om werkelijk een blijvende verandering in je levensstijl aan te brengen.

Afvallen met hypnotherapie 

Hypnotherapie helpt je bij je strijd met je gewicht. 
Want met hypnose kan je wél je onbewuste overtuigingen en gedrag veranderen.
Er zijn talloze onderzoeken gedaan naar hoe je onbewuste invloed heeft op je gedrag. En dat is precies wat hypnotherapie voor je kan doen.

In vijf sessies nemen we de oorzaak van je gewichtsprobleem weg. Dat in tegenstelling tot een dieet, waarbij je alleen je gewoontes aan probeert te passen, puur op wilskracht. En iedereen weet: wilskracht heb je maar in beperkte mate….
Verder kan hypnose ook jouw belemmeringen weg nemen. Daarvoor in de plaats installeer je gezonde overtuigingen die je ook beter doen voelen en ervoor zorgen dat je nieuwe gezonde gewicht blijvend is.

Daarnaast wordt er een hypnotische maagband geplaatst, wat ervoor zorgt dat je daadwerkelijk minder kan eten en ook gezonder eet. 
Want ik vertel je tijdens de sessies precies wat jij kan doen om succesvol en gemakkelijk gewicht achter je te laten.

Gezonde leefstijl

Hypnotherapie zorgt niet alleen voor een gezond gewicht, maar het helpt je een gezond voedings- en bewegingspatroon te krijgen. Je zal merken dat het niet langer een kwestie is van wilskracht en volhouden, maar dat je een gezonde mindset krijgt, die er automatisch voor zorgt dat je je gezond en fit blíjft voelen!

Door de hypnose-sessies, de ondersteunende audio’s en mails die je ontvangt, zal je merken dat het je nu wel lukt om op je streefgewicht te komen. 
En je mag er op vertrouwen dat het ook jou gaat lukken, ik heb al veel mensen geholpen met mijn programma. Ben jij de volgende succesvolle deelnemer? 

Je onbewuste werkt voor jou

Ik heb inmiddels al zoveel mensen een nieuwe leefstijl aangeleerd met de hypnotische maagband en de hypnose-sessies dat ik zeker weet dat het ook voor jou heel eenvoudig zal zijn om die knop om te zetten. En dat zorgt ervoor dat je niet meer de hele dag met eten bezig bent en succesvol afslankt. Dat klinkt nu misschien nog als een sprookje, maar na het doorlopen van mijn programma is dat ook voor jou je nieuwe werkelijkheid.

Nadat ik met jou heb gewerkt, doet jouw onbewuste de rest. Na elke sessie zal je merken dat niet alleen je hongergevoel, maar ook je eetgedrag en je behoefte aan suikers verandert. En omdat je hongergevoel verdwijnt, zal je merken dat je je gewoon vol voelt, waardoor je tussendoor gewoon niets meer nodig hebt, je bent helemaal ok. Vol en voldaan.   

Je eet dan alleen nog maar gezond en de continue gedachte aan eten verdwijnt.

En omdat jij dan in controle bent, zal je opmerken dat het jou lukt om eenvoudig je streefgewicht te bereiken! En om het te behouden! Want meer dan 80% van de deelnemers komt uiteindelijk terecht op zijn of haar streefgewicht. En ik weet zeker dat het jou ook gaat lukken als je de sessie doet en alle instructies opvolgt!

Hoe ziet het traject er uit?

Jouw ideale gewicht bereik je in 5 sessies.

in de eerste sessie kom je er achter wat precies ten grondslag ligt aan jouw eetgedrag en bepalen we samen wat jouw doel gaat zijn. Je krijgt dan een MP3 mee die je elke dag gaat beluisteren, zodat je onbewuste direct al aan de slag gaat voor jou.

Tijdens de tweede sessie wordt dan de hypnotische maagband geïnstalleerd.
Sommigen van mijn cliënten vragen zich af hoe dat kan, want die maagband, die zít er toch niet echt? Dat klopt! en weet je wat het bijzondere is? Voor jouw onbewuste maakt het niet uit of die maagband er echt zit of niet.
Want als ik je zou vragen je nu voor te stellen dat je een citroen in je hand hebt…… je weet wel, zo’n sappige gele. je vóelt misschien de textuur van de schil en dat hij wat koud voelt omdat hij net uit de koelkast komt….en stel je dan voor dat je hem op een bord legt en doorsnijdt, je zíet het sap lopen. En stel je dan voor, nu, dat je een stuk op pakt en naar je mond brengt. BIJT er in!!! Voel je nu wat er in je mond gebeurt?
Je bewuste weet prima dat er geen citroen is.
Maar je onbewuste …. voor je onbewuste is die er gewoon wel.
Je onbewuste werkt met plaatjes, gevoelens en emoties. En díe gaan we in zetten, zodat jij weer in controle bent!!

In de andere sessies gaan we dieper in op je gewoontes en overtuigingen en nemen we de oorzaak van je eetgedrag weg.
Want dát is waarom de hypnotische maagband beter (ja het is écht zo!!) werkt dan een echte. Je mindset is anders en je gedrag is anders. En dat gaat allemaal zó veel makkelijker!

Neem die stap, pak die controle terug en wordt de beste versie van je zelf, je bent het waard!!